Vilkår

Vilkår

Generelt

Du og hotellet er enige i betingelsene for leie av hotellrom på Opus 16. Med mindre det er gjort egne avtaler, skal følgende regler gjelde. Egne regler gjelder for konferanser og gruppereservasjoner.

Booking og bekreftelse

En booking er bindende idet den er bekreftet og du har mottatt en bookingbekreftelse. Dette kan gjøres muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Når du gjennomfører en booking, må du oppgi navn, adresse, ankomst og avreise samt betalingsmåte. For å booke et rom på Opus 16, må du være minst 18 år. Hvis du booker et rom for en mindreårig er du ansvarlig uansett om du skal oppholde deg der sammen med den mindreårige eller ikke. Av sikkerhetsgrunner kan vi kun gi våre ansatte og innsjekkede gjester tilgang til hotellrommene og andre reserverte områder.

Ankomst og avreise

Tidspunkt for ankomst og avreise varierer avhengig av bookingen og prisen du fikk oppgitt

Kansellering og manglende oppmøte

Med mindre annet er avtalt på tidspunktet for bookingen, eller prisen du har valgt har andre regler, kan bookingen kanselleres frem til kl. 15:00 lokal ankomstdag. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller du kansellerer etter kl. 15:00 ankomstdag, vil du belastes for én natt. Dersom hotellet har pådratt seg kostnader på grunn av din booking, må du også dekke disse.

Tidlig avreise og åpne opphold

Dersom du har booket for en spesifikk periode, men forlater hotellet tidligere, kan dette resultere i endring av pris. Kontakt hotellet for å gi beskjed om din avreise. Dersom du bor på hotellet i et uavklart tidsrom og utvider ditt opphold med én natt om gangen, bør du varsle hotellet om din avreise før kl. 18:00 dagen før forventet avreise. Ellers vil du bli belastet for én ekstra natt. Hvis hotellet ikke lenger kan holde rommet tilgjengelig for deg, skal du underrettes om dette før kl. 18:00 dagen før avreise er påkrevet.

Hotellets forpliktelser og dine krav

Dersom hotellet ikke kan gi deg et rom som avtalt, skal du, uten ekstra kostnad, tilbys et tilsvarende eller bedre rom på hotellet eller på et annet hotell med tilsvarende standard. Alle rommene våre og hele hotellets eiendom er ikke-røyk. Dersom en gjest bryter røykeforbudet, kan hotellet kreve gjesten for påfølgende kostnader. Ønsker du å ha med kjæledyr, vennligst opplys om dette når du booker.

Betaling

Forhåndsbetaling kreves for noen rompriser. Dersom du kansellerer bookingen etter fristen, kan hotellet holde tilbake bookinggebyret/forhåndsbetalingen. Normalt må hotellregningen betales når den mottas, som oftest når du ankommer hotellet. Opus 16 aksepterer de vanligste kredittkortene og betalingskortene. Hotellet er imidlertid ikke forpliktet til å akseptere andre kredittkort eller betalingskort, sjekker, verdikuponger eller fremmed valuta med mindre dette er avklart med hotellet på forhånd.

Oppbevaring av verdisaker og bagasje

Hotellet kan oppbevare bagasjen din i et låst bagasjerom. Ikke sett fra deg bagasje uten tilsyn i hotellets resepsjonsområde. Av sikkerhetsmessige grunner er ikke hotellet pliktig til å lagre eiendom av høy verdi eller eiendom som kan medføre fare for sikkerheten for hotellets ansatte eller gjester. Hotellet står ikke ansvarlig for bagasje du oppbevarer på hotellrommet eller i bagasjerommet.

Din egen sikkerhet

Vær alltid oppmerksom på hvor nødutganger, alarmknapper og brannslokkingsutstyr befinner seg. Sjekk informasjonen på innsiden av ditt hotellrom.

Behandling av personopplysninger

Opus 16 behandler personopplysninger om brukere av våre tjenester og produkter. Hotellet er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som gjelder reservasjonen din.

Personopplysningene du oppgir brukes av Opus 16 til å vedlikeholde, administrere, overvåke og motta betaling for tjenestene du har reservert. Dette gjelder også kommunikasjon som minner deg på eller informerer deg om din reservasjon eller tilbud og informasjon forbundet med din reservasjon før, under og etter oppholdet.

Når du gjennomfører en reservasjon på vegen av en annen, må du sørge for at vedkommende samtykker til at Opus 16 behandler hans eller hennes personopplysninger i henhold til disse betingelsene.

SUITE-212-1
c4206398c1f1040e8e2db31353af22d3