Meny – Juleselskap
Julemenyen i år består av to valg.
Valg 1:
3-retters meny
995,- pr person
3-retters meny med 2 ganger servering av samme hovedrett
1195,- pr person
Valg 2:
Forrett, varmmat buffet og dessert
1395,- pr person
Varmmat buffet ved bestilling for 20 eller flere gjester i lukket selskap
FORRETTER – tallerkenservering
- Kastanjekremsuppe servert med brioche krutonger, valnøtter og urteolje
(Kan serveres som vegetar / vegansk rett) - Opus 16 hjemmerøkt laksefilet servert med pepperrotkrem og syltet rødbeter
- Pinnekjøttpølse fra Bønes Gårdsmat servert med karamellisert løkmarmelade, Frosta flatbrød og kålrabikremsaus
- Matjessild servert med dansk rugbrød, potetsalat og seterrømme
HOVEDRETTER – tallerkenservering eller varmmat buffet
- Lutefisk med gul og grønn ertestuing, bacon og smør
- Pinnekjøtt med kålrabi og pinnefett
- Svineribbe med rødkål, bakt eple og brun saus
- Bakte vintergrønnsaker og hasselnøtt Wellington, servert med surkål og spinatkremsaus
(Kan serveres vegansk)
DESSERT – tallerkenservering
- Multekrem med marinerte multer og krumkake
- Riskrem med jordbærcoulis og sorbet
- Stilton ost med posjert klementin og pepperkakeis
- Vegansk sjokolademousse servert med kirsebær og gløgg sorbet