MENY JULESELSKAP

Meny – Juleselskap

Julemenyen i år består av to valg.

Valg 1:
3-retters meny
995,- pr person

3-retters meny med 2 ganger servering av samme hovedrett
1195,- pr person

Valg 2:
Forrett, varmmat buffet og dessert
1395,- pr person
Varmmat buffet ved bestilling for 20 eller flere gjester i lukket selskap

FORRETTER – tallerkenservering

  • Kastanjekremsuppe servert med brioche krutonger, valnøtter og urteolje
    (Kan serveres som vegetar / vegansk rett)
  • Opus 16 hjemmerøkt laksefilet servert med pepperrotkrem og syltet rødbeter
  • Pinnekjøttpølse fra Bønes Gårdsmat servert med karamellisert løkmarmelade, Frosta flatbrød og kålrabikremsaus
  • Matjessild servert med dansk rugbrød, potetsalat og seterrømme

HOVEDRETTER – tallerkenservering eller varmmat buffet

  • Lutefisk med gul og grønn ertestuing, bacon og smør
  • Pinnekjøtt med kålrabi og pinnefett
  • Svineribbe med rødkål, bakt eple og brun saus
  • Bakte vintergrønnsaker og hasselnøtt Wellington, servert med surkål og spinatkremsaus
    (Kan serveres vegansk)

DESSERT – tallerkenservering

  • Multekrem med marinerte multer og krumkake
  • Riskrem med jordbærcoulis og sorbet
  • Stilton ost med posjert klementin og pepperkakeis
  • Vegansk sjokolademousse servert med kirsebær og gløgg sorbet