MENY GOURMET

Meny – Gourmet pakke
4-RETTERS MENY

Kombiner en overnatting på hotellet med en gourmetopplevelse i vår vårt franskinspirerte Brasserie, med spennende retter basert på de ypperste lokale råvarer.

SAINT–JACQUES

Pannestekt kamskjell servert med syltet blomkål, hvit blomkålpuré, chardonnay dressing og bakte gulbeter
Inneholder: Skalldyr, sulfitter, melk

Carpaccio de Renne

Rått reinsdyrkjøtt servert med svart hvitløk, beinmarg, løkchips og røkt soyagelé
Inneholder: Sulfitter, hvete, egg

LIEU NOIR

Pannestekt seifilet servert med lammebrissel, braisert fennikel, gresskarpuré og blåskjellsaus
Inneholder: Fisk, bløtdyr, hvete, selleri, melk

Crème brûlée

Karamell Crème brûlée servert med klementin- og nelliksorbet og mandarin makroner
Inneholder: Melk, egg, nøtter