MENY BRASSERIE

Meny – Brasserie – Vinter

forretter

Coppa marinée

Krydret og marinert coppaskinke fra Måge Gård med grov Dijonsennep og flatbrød fra Frosta bakeri
Inneholder: Sennep, hvete
Kr 145,- pr 30 gram | Kr 215,- pr 50 gram

ROSETTE DE LYON

Den mest kjente av Lyons spekepølser, laget av svinekjøtt med sorte pepperkorn, servert med fin Dijonsennep, cornichons og flatbrød fra Frosta bakeri
Inneholder: Sulfitter, sennep, hvete
Kr 145,- pr 30g | Kr 195,- pr 50g

ASSIETTE DE JAMBON MIXTE

Utvalg av coppaskinke, Rosette de Lyon, Jambon de Bayonne og spekeskinke servert med grov og fin Dijonsennep
Inneholder: Sennep
Kr 365,-

Huitres Naturelles

Østers naturell med sitron, tabasco og sjalottløk
Inneholder: Bløtdyr
Kr 90,- pr stk

ESCARGOT

Ovnsbakte snegler i hvitløk- og persillesmør med briochekrutonger
Inneholder: Bløtdyr, sulfitter, hvete, melk
Kr 185,- for 4 stk / Kr 215,- for 6 stk

SAINT–JACQUES

Pannestekt kamskjell servert med syltet blomkål, hvit blomkålpuré, chardonnay dressing og bakte gulbeter
Inneholder: Skalldyr, sulfitter, melk
Kr 235,-

Carpaccio de Renne

Rått reinsdyrkjøtt servert med svart hvitløk, beinmarg, løkchips og røkt soyagelé
Inneholder: Sulfitter, hvete, egg
Kr 235,-

Rillettes

Rillette av smalahove med eplepuré, frisk sous vide epler, tørket surdeigsbrød av tomat og sennepkarse
Inneholder: Hvete, selleri, sennep
Kr 195,-

hovedretter

CERF

Hjortefilet servert med sellerirotremulade, marinert babyløk, vintersopp og svart hvitløkssaus
Inneholder: Selleri, sulfitter, egg, sennep
Kr 495,-

LIEU NOIR

Pannestekt seifilet servert med lammebrissel, braisert fennikel, gresskarpuré og blåskjellsaus
Inneholder: Fisk, bløtdyr, hvete, selleri, melk
Kr 375,-

LA MORUE

Persetorsk, en særegen Bergensk fiskerett av sukkersaltet torsk, servert med bakte gulrøtter, eggekrem og Sandefjord smørsaus
Inneholder: Fisk, egg, melk, sulfitter
Kr 385,-

ARTICHAUTS

Artisjokker, soltørkede tomater og grønne oliven servert med ingefær og sitron, gulrot og sellerirot
Inneholder: Sulfitter, selleri
Kr 325,-

FENOUIL

Ristet fennikel med plommesaus, aubergine cannelloni, beurre noisette nøttesaus og minigrønnsaker
Inneholder: Melk, nøtter, selleri, hvete
Kr 325,-

Moules frites

1 kg hvitvinsdampede blåskjell med hvitløk, servert med pommes frites og majones
Inneholder: Bløtdyr, sulfitter, melk, egg
Kr 345,-

T-BONE

500 g T-bone steak av storfe servert med spinatpuré, gulrotreir med rosenkål og valnøtter, pepperkorn- og gåseleversaus* og Chateau poteter
*Vår gåselever er levert av den verdenskjente leverandøren Rougie, som er forpliktet til bærekraftig, frittgående oppdrett og dyrevelferd av høy kvalitet
Inneholder: Sulfitter, valnøtter
Kr 675,-

desserter

Crème brûlée

Karamell Crème brûlée servert med klementin- og nelliksorbet og mandarin makroner
Inneholder: Melk, egg, nøtter
Kr 185,-

CHOCOLAT VEGAN

Vegansk sjokoladefondant servert med kirsebær og anissorbet
Inneholder: Hvete, nøtter
Kr 185,-

BOULE DE NOËL

Makadamia- og muskattnøttmousse fylt med eggelikør servert med brente nøtter og salt karamellkrem
Inneholder: Melk, nøtter, hvete, egg
Kr 195,-

Plateau de fromage

Et utvalg av norske oster servert med tomatchutney og hjemmelagde kjeks
Inneholder: Melk, hvete
Kr 245,-

Meny – Brasserie – Jul

Forretter

Kastanjekremsuppe

Kastanjekremsuppe servert med ristede valnøtter og briochekrutonger
Inneholder: Sulfitter, hvete, egg, melk, valnøtt
Kr 185,-

Gravet ørret

Gravet ørret med rødbeter og gin, servert med fennikel- og grapefruktsalat og kaffe-sabayon
Inneholder: Fisk, sulfitter, egg
Kr 195,-

Pinnekjøttpølse

Pinnekjøttpølse fra Bønes Gård servert med karamelliserte løkmarmelade, kremsaus av kålrabi
Inneholder: Sulfitter, hvete
Kr 185,-

Hovedretter

Pinnekjøtt

Prisvinnende saltet pinnekjøtt fra Bønes Gård servert med kålrabistappe, pinnefett og potet
Inneholder: Melk
En servering Kr 595,- / To serveringer Kr 795,-

Lutefisk

Lutefisk servert med gul og grønn ertestuing, baconsmør og potet
Inneholder: Fisk, melk
En servering Kr 495,- / To serveringer Kr 595,-

Svineribbe

Svineribbe servert med rødkål, bakte epler, brun saus og potet
Inneholder: Sulfitter, hvete, melk
En servering Kr 495,-

Desserter

Multekrem

Multekrem servert med marinerte multer og krumkaker
Inneholder: Melk, hvete
Kr 175,-

Riskrem

Riskrem servert med jordbærcoulis og jordbærsorbet
Inneholder: Melk
Kr 165,-