Meny – Brasserie – Sommer
Charcuterie et Petits Plats
Coppa marinée
Krydret og marinert coppaskinke fra Måge gård med eplekrem, vårløk og flatbrød
Inneholder: Sulfitter, hvete
Kr 125,- pr 30 gram | Kr 195,- pr 50 gram
Jambon de Bayonne
Spekeskinke lagret i 16 måneder fra Bayonne i Sørvest-Frankrike, serveres med Dijon sennep og sylteagurk
Inneholder: Sennep
Kr 169,- pr 50 gram | Kr 245,- pr 85 gram
ROSETTE DE LYON
Spekepølse av svin fra Lyon med sort pepperkorn, serveres med ristet løk, hvitløkspuré og flatbrød fra Frosta bakeri
Inneholder: Hvete
Kr 105,- pr 30g | Kr 149,- pr 50g
ASSIETTE DE JAMBON MIXTE
Utvalg av coppaskinke, spekeskinke og spekepølse serveres med grov og fin Dijon sennep
Inneholder: Sennep
Kr 330,-
ESCARGOT
Ovnsbakte snegler med hvitløksmør og briochekrutong
Inneholder: Bløtdyr, melk, hvete, egg
4 stk 105,- / 6 stk 135,-
Consomme de tomates
Avkjølt consommé av tomat med konfiterte cherrytomater, ramsløkolje, hvit geitost-krem og pepperrot
Inneholder: Sulfitter, melk
Kr 195,-
Saumon
Lettspeket laksefilet med radicchio puré, øskjell og Vossarjome-krem. Servert med tørket rødt surdeigsbrød
Inneholder: Fisk, skalldyr, melk, hvete
Kr 195,-
Les plats
Flétan poêlé
Pannestekt kveite servert med hjemmetørket tomat, persille puré og soppragout
Inneholder: Fisk, bløtdyr
Kr 325,-
Agneau provençal
Ytrefilet av lam med urteskorpe serveres med hvitløkskrem, sesongens grønnsaker og rødvins- og ramsløksaus
Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter
Kr 395,-
COQ AU VIN
Rødvinsbraisert kylling med bacon, sjampinjong, løk og hvitløk
Inneholder: Sulfitter, melk
Kr 335,-
TOURNEDOS ROSSINI
Indrefilet av okse servert på ristet brød med pannestekt gåselever*, asparges og pepperkornsaus
*Vår gåselever er levert av den verdenskjente leverandøren Rougie, som er forpliktet til bærekraftig, frittgående oppdrett og dyrevelferd av høy kvalitet
Inneholder: Sulfitter, melk
Kr 475,-
SAUMON POCHÉ
Posjert laksefilet servert med syltet agurksalat, smørstekt asparges og Sandefjordsmør
Inneholder: Melk, fisk, sulfitter
Kr 295,-
LOTTE AU FOUR
Bakt breiflabbfilet servert med røkt erte-consomme, sukkererter, bakte gulbeter og grønn ertepuré
Inneholder: Fisk
Kr 395,-
Tartiflette
Svinekjaker og potet terrine kokt i sin egen kraft, servert med langtidsstekte svinekjaker, kremet spinatsaus og aspargesbønner
Inneholder: Sulfitter
Kr 325,-
Burger de Boeuf
225g burger laget av storfekjøtt fra lokale bønder i Arna. Servert med isbergsalat, tomat, karamelliserte løk, bbq-dressing og Gruyère ost
Inneholder: Melk, hvete, sennep
Kr 345,-
Fruits de Mer
HUITRES NATURELLES
Østers naturell med tabasco, sitron og sjalottløk
Inneholder: Bløtdyr
Kr 70,- pr stk
HUITRES ROCKEFELLER
Gratinerte østers med smør, persille, sitron og panko brødsmuler
Inneholder: Bløtdyr, melk, hvete
Kr 85,- pr stk
Tartare d’huîtres et boeuf
Østers naturell med biff tartar
Inneholder: Bløtdyr, sennep
Kr 115,- pr stk
BLINIS ET CAVIAR
Nystekte blinis med rødløk og surkrem fra Vossarjome
Inneholder: Hvete, melk, egg
Størje Black Label – 15g Kr 495,-
Ørretrogn – 40g Kr 175,-
Hjemmerøkt laks – 40g Kr 215,-
Coquille Saint-Jacques
Ferske kamskjell fra Norge servert rå med gulrotpuré, sjalottløk-dressing og gulrot fra Brimse gård
Inneholder: Bløtdyr
Kr 325,-
Tartare de Thon
Tartar av tunfisk servert med marinert squash, syltet ingefær, glasert reddik og røkt, grønn olivenpuré
Inneholder: Fisk
Kr 195,-
CREVETTES
Ferske norske reker servert på is med limemajones, frisk sitron og ristet ramsløksbaguette
Inneholder: Skalldyr, melk, egg, hvete
150g Kr 195,- / 250g Kr 295,-
MOULES FRITES
1 kg hvitvinsdampede blåskjell med hvitløk, serveres med pommes frites og majones
Inneholder: Bløtdyr, sulfitter, melk, egg
Kr 275,-
Accompagnements
Bakt potet med ramsløksmør
Kr 75,-
Inneholder: Melk
Trippelkokt potet med løkpuré
Kr 95,-
ANNA POTET
Kr 85,-
Inneholder: Melk
DAMPET AMADINE POTET
Kr 75,-
SESONGENS GRØNNSAKER
Kr 65,-
SALAT MED SESONGENS GRØNNSAKER OG SYLTET SOPP
Kr 105,- / Kr 195
3 retters meny – Kr 695,-
Saumon
Lettspeket laksefilet med radicchio puré, øskjell og Vossarjome-krem. Servert med tørket rødt surdeigsbrød
Inneholder: Fisk, skalldyr, melk, hvete
Flétan poêlé
Pannestekt kveite servert med hjemmetørket tomat, persille puré og soppragout
Inneholder: Fisk, bløtdyr
Crème brûlée
Vanilje Crème brûlée servert med basilikum- og sitronsorbet og shortbread-kjeks
Inneholder: Melk, hvete, egg
4 retters meny – Kr 895,-
Coquille Saint-Jacques
Ferske kamskjell fra Norge servert rå med gulrotpuré, sjalottløk-dressing og gulrot fra Brimse gård
Inneholder: Bløtdyr
Tartare de Thon
Tartar av tunfisk servert med marinert squash, syltet ingefær, glasert reddik og røkt, grønn olivenpuré
Inneholder: Fisk
Agneau provençal
Ytrefilet av lam med urteskorpe servert med hvitløkskrem, sesongens grønnsaker og rødvins- og ramsløksaus
Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter
JORDBÆR
Norske jordbær servert med hvit sjokolade, vaniljekrem, portvinsmarinerte jordbær og jordbærsorbet
Inneholder: Melk, sulfittere
Dessert
Crème brûlée
Vanilje Crème brûlée servert med basilikum- og sitronsorbet og shortbread-kjeks
Inneholder: melk, egg, hvete
Kr 175,-
Tiramisù
Tiramisù-kake med mini sjokolademakroner, sjokoladepulver og mocca-is
Inneholder: Melk, egg, hvete, mandel
Kr 185,-
JORDBÆR
Norske jordbær servert med hvit sjokolade, vaniljekrem, portvinsmarinerte jordbær og jordbærsorbet
Inneholder: Melk, sulfitter
Kr 185,-
PROSTEN GEITOST
70g modnet hvit geitost oppkalt etter en lokal prest i Hallingskarvet Nasjonalpark, med lidenskap for mat og vin. Modnet på 1242 m.o.h. Servert med ristet surdeigsbrød og honning fra Arna
Inneholder: Melk, hvete
Kr 235,-
PETIT FOURS
Et utvalg av kvalitetssjokolade fra den norske prisvinnende produsent Vigdis Rosenkilde, servert med hjemmelagde makroner fra egen konditori
Inneholder: Mandel, melk, egg
Kr 135,-
60g sjokoladeplater fra Vigdis Rosenkilde kan kjøpes
Kr 149,-