MENY BRASSERIE

Meny – Brasserie – Sommer

Charcuterie et Petits Plats

Coppa marinée

Krydret og marinert coppaskinke fra Måge gård med eplekrem, vårløk og flatbrød

Inneholder: Sulfitter, hvete

Kr 125,- pr 30 gram | Kr 195,- pr 50 gram

Jambon de Bayonne

Spekeskinke lagret i 16 måneder fra Bayonne i Sørvest-Frankrike, serveres med Dijon sennep og sylteagurk

Inneholder: Sennep

Kr 169,- pr 50 gram | Kr 245,- pr 85 gram

ROSETTE DE LYON

Spekepølse av svin fra Lyon med sort pepperkorn, serveres med ristet løk, hvitløkspuré og flatbrød fra Frosta bakeri

Inneholder: Hvete

Kr 105,- pr 30g | Kr 149,- pr 50g

ASSIETTE DE JAMBON MIXTE

Utvalg av coppaskinke, spekeskinke og spekepølse serveres med grov og fin Dijon sennep

Inneholder: Sennep

Kr 330,-

ESCARGOT

Ovnsbakte snegler med hvitløksmør og briochekrutong

Inneholder: Bløtdyr, melk, hvete, egg

4 stk 105,- / 6 stk 135,-

Consomme de tomates

Avkjølt consommé av tomat med konfiterte cherrytomater, ramsløkolje, hvit geitost-krem og pepperrot

Inneholder: Sulfitter, melk

Kr 195,-

Saumon

Lettspeket laksefilet med radicchio puré, øskjell og Vossarjome-krem. Servert med tørket rødt surdeigsbrød

Inneholder: Fisk, skalldyr, melk, hvete

Kr 195,-

Les plats

Flétan poêlé

Pannestekt kveite servert med hjemmetørket tomat, persille puré og soppragout

Inneholder: Fisk, bløtdyr

Kr 325,-

Agneau provençal

Ytrefilet av lam med urteskorpe serveres med hvitløkskrem, sesongens grønnsaker og rødvins- og ramsløksaus

Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter

Kr 395,-

COQ AU VIN

Rødvinsbraisert kylling med bacon, sjampinjong, løk og hvitløk

Inneholder: Sulfitter, melk

Kr 335,-

TOURNEDOS ROSSINI

Indrefilet av okse servert på ristet brød med pannestekt gåselever*, asparges og pepperkornsaus
*Vår gåselever er levert av den verdenskjente leverandøren Rougie, som er forpliktet til bærekraftig, frittgående oppdrett og dyrevelferd av høy kvalitet

Inneholder: Sulfitter, melk

Kr 475,-

SAUMON POCHÉ

Posjert laksefilet servert med syltet agurksalat, smørstekt asparges og Sandefjordsmør

Inneholder: Melk, fisk, sulfitter

Kr 295,-

LOTTE AU FOUR

Bakt breiflabbfilet servert med røkt erte-consomme, sukkererter, bakte gulbeter og grønn ertepuré

Inneholder: Fisk

Kr 395,-

Tartiflette

Svinekjaker og potet terrine kokt i sin egen kraft, servert med langtidsstekte svinekjaker, kremet spinatsaus og aspargesbønner

Inneholder: Sulfitter

Kr 325,-

Burger de Boeuf

225g burger laget av storfekjøtt fra lokale bønder i Arna. Servert med isbergsalat, tomat, karamelliserte løk, bbq-dressing og Gruyère ost

Inneholder: Melk, hvete, sennep

Kr 345,-

Fruits de Mer

HUITRES NATURELLES

Østers naturell med tabasco, sitron og sjalottløk

Inneholder: Bløtdyr

Kr 70,- pr stk

HUITRES ROCKEFELLER

Gratinerte østers med smør, persille, sitron og panko brødsmuler

Inneholder: Bløtdyr, melk, hvete

Kr 85,- pr stk

Tartare d’huîtres et boeuf

Østers naturell med biff tartar

Inneholder: Bløtdyr, sennep

Kr 115,- pr stk

BLINIS ET CAVIAR

Nystekte blinis med rødløk og surkrem fra Vossarjome

Inneholder: Hvete, melk, egg

Størje Black Label 15g Kr 495,-
Ørretrogn – 40g Kr 175,-
Hjemmerøkt laks – 40g Kr 215,-

Coquille Saint-Jacques

Ferske kamskjell fra Norge servert rå med gulrotpuré, sjalottløk-dressing og gulrot fra Brimse gård

Inneholder: Bløtdyr

Kr 325,-

Tartare de Thon

Tartar av tunfisk servert med marinert squash, syltet ingefær, glasert reddik og røkt, grønn olivenpuré

Inneholder: Fisk

Kr 195,-

CREVETTES

Ferske norske reker servert på is med limemajones, frisk sitron og ristet ramsløksbaguette

Inneholder: Skalldyr, melk, egg, hvete

150g Kr 195,- / 250g Kr 295,-

MOULES FRITES

1 kg hvitvinsdampede blåskjell med hvitløk, serveres med pommes frites og majones

Inneholder: Bløtdyr, sulfitter, melk, egg

Kr 275,-

Accompagnements

Bakt potet med ramsløksmør

Kr 75,-

Inneholder: Melk

Trippelkokt potet med løkpuré

Kr 95,-

ANNA POTET

Kr 85,-

Inneholder: Melk

DAMPET AMADINE POTET

Kr 75,-

SESONGENS GRØNNSAKER

Kr 65,-

SALAT MED SESONGENS GRØNNSAKER OG SYLTET SOPP

Kr 105,- / Kr 195

3 retters meny – Kr 695,-

Saumon

Lettspeket laksefilet med radicchio puré, øskjell og Vossarjome-krem. Servert med tørket rødt surdeigsbrød

Inneholder: Fisk, skalldyr, melk, hvete

Flétan poêlé

Pannestekt kveite servert med hjemmetørket tomat, persille puré og soppragout

Inneholder: Fisk, bløtdyr

Crème brûlée

Vanilje Crème brûlée servert med basilikum- og sitronsorbet og shortbread-kjeks

Inneholder: Melk, hvete, egg

4 retters meny – Kr 895,-

Coquille Saint-Jacques

Ferske kamskjell fra Norge servert rå med gulrotpuré, sjalottløk-dressing og gulrot fra Brimse gård

Inneholder: Bløtdyr

Tartare de Thon

Tartar av tunfisk servert med marinert squash, syltet ingefær, glasert reddik og røkt, grønn olivenpuré

Inneholder: Fisk

Agneau provençal

Ytrefilet av lam med urteskorpe servert med hvitløkskrem, sesongens grønnsaker og rødvins- og ramsløksaus

Inneholder: Hvete, egg, melk, sulfitter

JORDBÆR

Norske jordbær servert med hvit sjokolade, vaniljekrem, portvinsmarinerte jordbær og jordbærsorbet

Inneholder: Melk, sulfittere

Dessert

Crème brûlée

Vanilje Crème brûlée servert med basilikum- og sitronsorbet og shortbread-kjeks

Inneholder: melk, egg, hvete

Kr 175,-

Tiramisù

Tiramisù-kake med mini sjokolademakroner, sjokoladepulver og mocca-is

Inneholder: Melk, egg, hvete, mandel

Kr 185,-

JORDBÆR

Norske jordbær servert med hvit sjokolade, vaniljekrem, portvinsmarinerte jordbær og jordbærsorbet

Inneholder: Melk, sulfitter

Kr 185,-

PROSTEN GEITOST

70g modnet hvit geitost oppkalt etter en lokal prest i Hallingskarvet Nasjonalpark, med lidenskap for mat og vin. Modnet på 1242 m.o.h. Servert med ristet surdeigsbrød og honning fra Arna

Inneholder: Melk, hvete

Kr 235,-

PETIT FOURS

Et utvalg av kvalitetssjokolade fra den norske prisvinnende produsent Vigdis Rosenkilde, servert med hjemmelagde makroner fra egen konditori

Inneholder: Mandel, melk, egg

Kr 135,-

60g sjokoladeplater fra Vigdis Rosenkilde kan kjøpes
Kr 149,-