SUITER

På vårt hotell finner du 5 unike og lukseriøse suiter. Hver suite er ­individuelt utformet med et klassisk og elegant design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle våre suiter har en helt egen personlighet og sjarm. Fra våre rom kan du nyte utsikten mot Fløyen eller rolige Vågsallmenningen. Vårt ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygget vårt og den rike historien som bor her i veggene, slik at vi kan gi deg en hotellopplevelse du sent vil glemme.

Suitene

Våre suiter er individuelt og moderne innredet med klassiske detaljer og byr på en unik og luksuriøs hotellopplevelse. Med en romslig og eksklusiv atmosfære der den minste detalj er ivaretatt.

SUITE-212-1
c4206398c1f1040e8e2db31353af22d3

309 – INGEBORG

Suite 309, oppkalt etter Edvard Griegs eldre søster, har et separat soverom med en deilig king-size seng for en god natts søvn.

209 – MAREN

Suite 209, oppkalt etter Edvard Griegs eldre søster, har store, lyse vindusflater som går helt ned til gulvet og byr på flott utsikt ut mot rolige Vågsallmenningen.

212 – HOLBERG SUITE

Suite 212, Holberg-suiten er oppkalt etter et av Edvard Griegs mesterverk. Suiten har stor stue med eget sitteområde, spisebord og separat soverom.

312 – COLONIALMAJOREN

Suite 312, Colonialmajoren oppkalt etter Odd Reitan, eieren av bygget, har flott utsikt ut mot det sjarmerende Skostredet og rolige Vågsallmenningen.

114 – PEER GYNT

Suite 114, Peer Gynt er et av Edvard Griegs fremste mesterverk og er også vår største suite. Denne toetasjers suiten er innredet i en moderne stil med klassiske innslag med eget soverom, to bad og dedikerte sitteområder.