SUITER

VÅR SIGNATUROPPLEVELSE

VÅR SIGNATUROPPLEVELSE

SUITER

På vårt hotell finner du 5 unike og lukseriøse suiter. Hver suite er ­individuelt utformet med et klassisk og elegant design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle våre suiter har en helt egen personlighet og sjarm. Fra våre rom kan du nyte utsikten mot Fløyen eller rolige Vågsallmenningen.

Vårt ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygget vårt og den rike historien som bor her i veggene, slik at vi kan gi deg en hotellopplevelse du sent vil glemme.

Suitene

Våre suiter er individuelt og moderne innredet med klassiske detaljer og byr på en unik og luksuriøs hotellopplevelse. Med en romslig og eksklusiv atmosfære der den minste detalj er ivaretatt.

309 – INGEBORG

Suite 309, oppkalt etter Edvard Griegs eldre søster, har et separat soverom med en deilig king-size seng for en god natts søvn. Suiten har i tillegg egen stue med et romslig sitteområde og praktisk sofaseng med strålende utsikt mot rolige Vågsallmenningen.

Størrelse: 35 m²

209 – MAREN

Suite 209, oppkalt etter Edvard Griegs eldre søster, har store, lyse vindusflater som går helt ned til gulvet og byr på en strålende utsikt ut mot rolige Vågsallmenningen. Suiten har også et separat soverom der man kan trekke seg tilbake i fred og ro. I tillegg har den egen stue med romslig sitteområde og praktisk sofaseng.

Størrelse: 38 m²

212 – HOLBERG SUITE

Holberg-suiten er oppkalt etter et av Edvard Griegs mesterverk. Suiten har stor stue med eget sitteområde, spisebord og separat soverom. Rommets store hjørnevindu går helt ned til gulvet, og byr på en fantastisk utsikt mot folkelivet i det sjarmerende Skostredet og rolige Vågsallmenningen. Suiten kan også kobles sammen med et av våre Classic Petite-rom, slik at du får en enda romsligere suite med to soverom og to bad.

Størrelse: 44 m²

312 – COLONIALMAJOREN

Denne suiten er oppkalt etter Odd Reitan, eieren av bygget, og har en fantastisk utsikt ut mot det sjarmerende Skostredet og rolige Vågsallmenningen. Suiten har en flott og lys hjørnestue med eget sitteområde og spisebord. Den har også to separate soverom. Det ene med luksuriøs king-size dobbeltseng, det andre med skrivebord, garderobe og praktisk sofaseng.

Størrelse: 62 m²

114 – PEER GYNT

Peer Gynt er et av Edvard Griegs fremste mesterverk og er også vår største suite. Denne toetasjers suiten er innredet i en moderne stil med klassiske innslag med eget soverom, to bad og dedikerte sitteområder. Stuen har både salong og spisebord. Soverommet ligger opp trappen i andre etasje og har en ekstra stor king-size himmelseng. Dette er møblert med blant annet toalettbord med speil. Det er her også god garderobeplass og et deilig bad. Hele rommet krones av en stor lysekrone i den over 5 meter høye himlingen over salongen,. Suiten har en fantastisk utsikt ut mot det sjarmerende Skostredet og rolige Vågsallmenningen. Dette er den perfekte bryllupssuiten!

Størrelse: 69 m²