VÅRE ROM & SUITER

65 variasjoner over et tema – alle unike

Opus 16 kan by på 65 unike og ­lukseriøse rom midt i hjertet av Bergen. Hvert rom er ­individuelt utformet med et klassisk, men likevel moderne design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle våre rom har en helt egen personlighet og sjarm. Fra våre rom kan du nyte utsikten mot Fløyen eller rolige Vågsallmenningen.

Vårt ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygget vårt og den rike historien som bor her i veggene, slik at vi kan gi deg en hotellopplevelse du sent vil glemme.

CLASSIC PETITE

Classic Petite har samme standard som våre vanlige Classic-rom og er kun litt mer kompakte. Vi har to rom av denne typen med utsikt over Vågsallmenningen.

CLASSIC

Våre Classic-rom finner du i andre og tredje etasje, hvert enkelt med et skreddersydd og elegant designuttrykk takket være byggets unike arkitektur.

SUPERIOR BYUTSIKT

Våre Superior-rom finner du i andre, tredje og fjerde etasje og har utsikt mot Vågsallmenningen eller Skostredet. Rommene er individuelt innredet og har skrivebord og egne sitteområder.

DELUXE BYUTSIKT

Deluxe-rommene er individuelt innredet med dedikerte sitteområder og skrivebord. Deluxe byr på samme nivå av komfort og luksus som våre suiter. rommene har utsikt mot Vågsallmenningen eller Skostredet.

MINI SUITE

Rom 406, Elisabeth, er en unik mini suite i fjerde etasje med takvindu som gir en flott utsikt mot Fløyfjellet og vinduer mot atriumet. Samme nivå av komfort og luksus som våre suiter.

SUITER

Våre suiter er individuelt og moderne innredet med klassiske detaljer og byr på en unik og luksuriøs hotellopplevelse. Med en romslig og eksklusiv atmosfære der den minste detalj er ivaretatt.