JUL & NYTTÅR

JUL & NYTTÅR

Sesongen for juleselskap og nyttårsfeiring er rett rundt hjørnet. Fra 8. november har vi pyntet til jul, og ser frem til å ønske dere velkommen.

Juleselskap

Vår kjøkkensjef Colin Lee og hans team har komponert en utsøkt julemeny. Med god mat og en herlig atmosfære kan du la julestemningen synke inn. Ta med familie, kollegaer, venner og kjente, og gjør denne julen litt ekstra spesiell. 

I restauranten serverer vi både brasseriemeny og julemeny.
Ønsker dere julebord i eget lokale har vi flere flotte rom, av forskjellige størrelser, hvor vi tilbyr dette.

Julemenyen i år består av to valg.

Valg 1:
3-retters meny
995,- pr person

3-retters meny med 2 ganger servering av samme hovedrett
1195,- pr person

Valg 2:
Forrett, varmmat buffet og dessert
1395,- pr person
Varmmat buffet ved bestilling for 20 eller flere gjester i lukket selskap

Nyttårsfeiring

Ta med deg venner og familie for å feire inngangen til nyttår på Opus 16.
Klokken 19:00 – Kvelden starter med Champagne i lobbyen
Klokken 20:00 – Bordsete fra kl 20:00 i restauranten
Klokken 24:00 – Champagne serveres – Godt Nyttår!

I restauranten byr vi på en rikholdig sjømatbuffet. For deg som ikke er glad i sjømat, tilbyr vi en klassisk Biff Wellington med tilbehør. Etter hovedretten blir det servering fra en lekker dessertbuffet.

1995,- pr person
inkludert to glass Champagne

Forespørsel og bestilling:

Send en e-post til restaurant@opus16.no
Du kan også kontakte oss på +47 53 01 22 00

Hjertelig velkommen!

Åpent hele julen!

JULAFTEN
Klokken 14:00 – Tradisjonell julegrøt servers til alle hotellets gjester
Klokken 17:00 – Sølvgutten synger julen inn på tv. Vi serverer gløgg og pepperkaker i lobby
Klokken 19:00 – Middag i restauranten

OVERNATTING
Vi på Opus 16 ønsker at våre gjester skal oppleve et minnerikt opphold. Romjulen blir inget unntak. Vi kan derfor med glede meddele at hotellet holder åpent for gjester hele desember.

BRASSERIET
Alle dager romjulen: Åpent Brasserie fra klokken 18:00 – 22:00