Nattresepsjonist, deltid

Vi søker en positiv og blid nattevakt som kan jobbe deltid. Stillingen vil være ca. 40%. Turnusen vil primært være 4 dager pr uke (mandag til torsdag), annen hver uke. Det er en stor fordel om du har arbeidet i en hotellresepsjon tidligere, alternativt i lignende servicestillinger. Våre resepsjonister er serviceorientert, blide og effektive. De evner å holde flere baller i luften samtidig og samtidig smile og yte god service. Våre hotellgjester er godt betalende gjester som forventer mye av våre ansatte. Du er glad i varierte oppgaver, du liker at det kan være mye å gjøre samtidig som du klarer omstillingen til roligere dager når de kommer.

Som nattresepsjonist må du beherske minimum et skandinavisk språk og engelsk godt. Du må kunne kommunisere godt på begge språk, også skriftlig.

Tiltredelse:
Snarest

Søknad:
Enkel søknad med kort beskrivelse av deg selv, samt oppdatert CV sendes til resepsjonssjef på e-post: Andrea.trustrup@opus16.no