Food and beverage Manager

Vi søker en trygg og erfaren leder til vår mat -og drikkeavdeling. Opus 16 er et hotell der både frokost, restaurant, bar, bankett og room-service inngår i ansvarsområdet.

Lederen vi ser etter er uredd og kvalitetsbevisst. Dine oppgaver er å lede og utvikle avdelingen, herunder ha budsjett og resultatansvar.

Rekruttering og opplæring av nye medarbeidere og organisering/motivering av den øvrige restaurantstaben er en naturlig del av oppgaven. Du vil arbeide tett med vår dyktige kjøkkensjef i utvikling av mat og- vinmenyer. Vårt ønske er at du er kreativ og kan bidra til å skape aktivitet på huset.

Stillingen er primært administrativ, men noe operativt arbeid på påregnes.

Vår ambisjon er å ha høy kvalitet i alle ledd av våre leveranser.

Stillingen inngår i selskapets ledergruppe.

Tiltredelse:
Etter avtale.

Søknad:
Send en kortfattet søknad med oppdatert CV til Alexander.grieg@opus16.no